Bogoljub Karić priredio spektakularno venčane za svoju decu

Verojatno jedno od najvećih venčanja u 2018. godini dogodilo se u Srbiji, gde je poznati biznismen Bogoljub Karić u isto vreme venčao svoje četvoro dece. Svako ko je događaju prisustvovao mogao bi vam lako reći da je svečanost bila nezaboravna – jedna koja je bez sumnje bila sve što su gledaoci očekivali, pa i više od toga.

Nijedan posmatrač nije mogao da odvrati pogled Karićeve dece za vreme njihove ceremonije održane u utorak popodne u beogradskom Hramu Svetog Save. Posle te ceremonije, održano je slavlje u vili kome je prisustvovalo oko 800 gostiju.

Evo kratkog osvrta o četvoro dece koji se su venčali, i sa kime su se venčali.

Bogoljubov sin jedinac, Nebojša, oženio se jednom ruskom damom po imenu Ksenija Luhnova. Oni su se godinu dana zabavljali pre nešto što su krenuli ka oltaru. Dalje, ćerke Jelena i Nadežda su sklopile bračne zajednice s dvojicom braće, Dejanom odnosno Goranom Lazarevićem. Na kraju, ćerka Danica se ponovo venčala s Nikolom Stoilkovićem.

Bogoljub je organizovao kolektivnu svadbu uz pomoć svoje supruge Milanke. Poznati glumac Miloš Biković je bio izabran da predvodi program.

Na dan kolektivnog venčanja, Nebojša je obukao klasično odelo ali je obuo patike. Njegova nevesta je takođe nosila klasičnu venčanu odoru – zadivljujuću venčanicu. Svetlo ružičasti cvetovi su blistali na mestu venčanja, što je dodalo notu nežnosti obredu venčanja brata I sestara.

Pompa koja je prethodila “velikom danu” dinastije Karić dala je jedno potpuno novo značenje izrazu “veliki dan”, najblaže rečeno. Pre održavanja obreda venčanja svoje četvoro dece, Bogoljub je s medijima razgovarao o svojim planovima da od te ceremonije napravi zadivljujući, jedinstveni događaj koji bi bio vredan imena Karić. I svako ko je tamo lično bio može odmah da potvrdi činjenicu da je to svakako bilo sve čemu se Bogoljub nadao – i više od toga.