Bogoljub Karić luksuzno proslavio venčanja dece

Source

Godinu 2018. Bogoljub Karić i njegovi najbliži neće nikada zaboraviti. Na kraju krajeva, sve četvoro Bogoljubove dece se venčalo se ove godine. Evo prikaza događaja na svadbenim proslavama koje su se desile u avgustu.

Prvo, Bogoljubov i Milankin sin jedinac, Nebojša, oženio se na posebnoj ceremoniji planiranoj samo za njega  njegovu nevestu, Kseniju Luhnovu. Ceremonija je održana na obali Crne Gore, a prisustvovalo je 200 gostiju.

Svi detalji velikog dana parova izvršeni su kako se očekivalo, što je srećnim činilo Bogoljuba, Milanku i njihove goste. Područje na kojem je svečana ceremonija bila obložena prekrasnim cvetovima, a zapanjujuće Jadransko more nije moglo pružiti bolju pozadinu za čarobno “Da”. Vreme je takođe bilo savršeno za dan venčanja, što je dodatno učinilo blaženu scenu za zaljubljene i njihove goste.

Bogoljub je rekao da njegov sin i snaha nisu imali problema s time što je venčanje održano u Crnoj Gori. Na kraju krajeva, osetio je da njena lepota daleko prevazilazi lepotu onih drugih mesta koja privlače turiste, kao što su Monte Karlo, Karibi i Kopakabana. Lepota je u kombinaciji sa gostoljubivošću i ljubaznošću ljudi zbog čega se, u stvari, Crna Gora naziva “Kraljica Jadrana”.

Posle Nebojšinog i Ksenijinog privatnog crnogorskog venčanja, par je ponovo venčan zajedno s Nebojšinim trima sestrama — Jelenom, Nadeždom i Danicom – na crkvenoj ceremoniji u Srbiji. Pre nego što je ovo venčanje uopšte održano 18. avgusta, onlajn fanovi i reporteri su već raspravljali o Bogoljubovim planovima da priredi veliki spektakl.

Bogoljub je od početka sasvim jasno rekao da je njegov cilj bio da planira veličanstvenu ceremoniju za svoje naslednike, nakon čega će se njegova deca uputiti na more kako bi nastavile slavlje. Njegove tri ćerke su pomogle organizaciji događaja.

Sve u svemu, zvezdane i idilične svadbene svečanosti Bogoljubove četvoro dece bez sumnje su zauzele istaknuto mesto u srpskoj istoriji.